fbpx

kapsalon

Knippen & Kleuren

Wij van Elle Beauty All Over staan voor ambitie, creativiteit, krachtig, modieus en vol passie voor je haar en zorgen hiermee voor de mooiste creaties, passend bij de nieuwste trends maar vooral dichtbij jezelf. Dat vinden wij belangrijk!

Dit creëren we door al het overige weg te laten en ons alleen te concentreren op het haar en uiterlijke verzorging. Samen met jou gaan we kijken naar dat wat past bij jou past en dat wat jouw persoonlijkheid naar voren laat komen.

Een goede coupe en styling kunnen ervoor zorgen dat jouw eigen persoonlijkheid en mooie kenmerken nóg meer er uit springen. Want: ‘ Wat bij jou past, maakt je mooi!’

kapsalon

Curlystyling

Wij knippen ook krullen in jouw haren! Hoe?

Met onze nieuwe revolutionaire Curlys kniptechniek van Brian McLean.

Natuurlijk krullend haar ziet er veerkrachtiger uit en je ontzichtbare krullen komen weer te voorschijn. Je haar krijgt door deze ontwikkelde kniptechniek 2x zoveel krullen en 2x zoveel volume! Je zult direct merken dat je thuis je haren ook veel makkelijker in model krijgt.

  • Doordat het “krullen knippen” arbeidsintensiever is dan een andere kniptechniek, brengen we een toeslag in rekening.

Maak een afspraak met onze professioneel opgeleide curlysstyliste.

IMG_1355[2423]

kapsalon

Bruidsarrangementen

Wauw! Van harte gefeliciteerd, dus jij gaat trouwen!

Je trouwdag is één van de mooiste dagen van je leven. Natuurlijk wil je er dan op je mooist uitzien. Met stijlvolle make-up en een prachtig kapsel, zodat jij het stralende middelpunt bent!

Voor ieder haartype is het mogelijk om een feestelijk kapsel te creëren.

Ook de bruidsmake-up is helemaal op jou afgestemd!

Zien we jou snel bij ons in de stoel? Bel, mail of app!

Groetjes van team Elle!